Friday, March 28, 2014

berkhidmat kembali untuk blogger! ^^

hye to all my dearest reader! yes, you the silent reader. hehe

okay macam biasa pertama sekali Maiya nk minx maaf sangat sangat sangat sebab Maiya dah lama xupdate blog ne, actually Maiya busy sangat2x ngan assignment, quiz umm macam macam la *sebenaqny nak bgtaw student! haha okay jom jom dengaq Maiya cqita hhmm nak cqita gapo deh? haha hangpa dengaq je la noh? 

Maiya baru ja lepas habes mid-term and bawu ja hbeh mid-term break. disebabkan cuti seminggu ingat nak jaga Sofea Nur Humairah tapi ap kn daya sebabkan membe buat dajesss kat Maiya so Maiya decide untuk membawa diri pergi jauh nuh kat Shah Alam! haha balik sana pon squpa tu jugk, tp sebb nk sdaqkn mmbe ja Maiya terpaksa tahan sebak ne duduk kat Shah Alam. dan d'kesempatan itu la Maiya pusing pusing kat KEHEL haha jom tengok gambaq palu palu. 

time ne jumpa BFF lama kita

naek KTM baqhanggg!

BR palu palu!

intan norsyafika <3

selfie sat :*

hahaha pantang gila


carlo rino pleasee?

waiting for Mir

hello mak! cek okay ja. HAHA

selfie with Mir & kak sya

haha dah sampai Shah Alam tu ap lg merendee sakan la sampai tercabut skru skru kaki *nampak daq pmbohongan ny kat situ, mana ad skru kat kaki haha  then sempat jugk la jumpa sahabat lama Maiya Fatin Syazwanida astu the next day jumpa Intan Norsyafika. apa apa pun happy sangat dapat hang sesama even sekejap sangat sangat. alhamdulillah <3

btw, baru baru ne satu dunia tau & satu dunia d'gemparkan dengan berita MH370 macam macam tomahan, andaian and yang paling syok lagi banyak gila rakyat Malaysia yang berbakat jadi penyiasat HAHA so funny. actually kita xboleh la buat macam tu 1st of all kita kena faham ap perasaan keluarga passengers and cuba letak kn diri kita ditempat mereka yang KEHILANGAN org tersayang. apa yang kita mampu sebagai umat Islam yg penting is Doa, kan? apa apa pon terjadi semua bersebab. kita xboleh nak salahkan sapa sapa. uisehmen! memberi nasihat aq! haha 

p/s: walau apa pon terjadi kita jangn lupa Sang Pencipta kita doa tu jangan pernag putus putus sebab dy tu sebaek baek pendegaq kita :') ohya! sapa tu Sofea Nur Humairah? nak taw? waiting for my next entry ya? cayanggg awok semua :* bye bye mornight evryone! 







PEACE.LOVE.HARMONY

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...