who is the owner of this blog?



ngee~ tunjuk gigi sikit, nak habaq kita ad gigi macam hampa jugk hehe okay enough! back to the topic! yeah! she was the owner of this blog. her name given by her beloved parents is MAYANG SARI just call but she pretend to call MAIYA. kenapa kena panggil MAIYA?? sebab panggilan MAIYA ne, selalu d panggil oleh ARWAH ATOK  sebab tu Maiya nak orang panggil Maiya dengan nama Maiya. even kalau selalu balik kampong, saudara semua panggil MAYANG SARI but my late grandpa ALWAYS called me MAIYA or MAYA (spelling ja berbeza hehe) so, for me this is a special called from someone that i love. currently i am a student of Kolej Poly-Tech MARA Alor Star (KPTMAS) in course of Diploma In Accountancy. i was born at PULAU PINANG on 23 November 1995. Maiya merupakan anak bongsu dari empat beradik, n ketiga-tiganya abang dy sorang ja anak perempuan SM SUBRI.

my 3rd bro, my dad n my mom
my 1st n my 2nd bro
he my 3rd bro

haa, tengok dh kan family Maiya?? tu la muka2x abg2x Maiya yg tteeett! hehe btw, Maiya ne orang ny yang jenih sederhana ja bukan dari keluarga yg kaya macam hangpa semua en? keluarga Maiya smua suka benda SIMPLE hehe normal la tu dah nama pn keluarga Alhamdulillah semua jenih memahami each other. 
okey, Maiya ne suka buat something yang bagi orang " weyh, buang tebiat ka? " di mata orang especially kawan-kawan Maiya. Maiya ne seorang yang :
  • selalu moody and cepat baran kot, but not always. 
  • yang selalu memahami kawan-kawan tapi mmbe xfaham kita ( la sangat ^^ ) 
  • Maiya selalu caring pasal kawan-kawan Maiya even dorang xpenah nampak. 
  • sometimes Maiya akan hilang kewarasan bila bersama SAHABAT! haha. 
  •  Maiya selalu menyebarkan virus kepada kawan-kawan sama ja macam kat atas tu hehe
  • otak seminit memang laju kena kat Maiya! 
  • Maiya paling XSUKA kalau ad kawan or someone TIPU n XJUJUR dengan Maiya
  • Maiya tersangat la sensitif ^^' & kuat merajuk
okay, cita-cita? sorry la Maiya ne memang xdaq pendirian! haha, why? sat nak jadi AKAUNTAN, sat nak jadi DESIGNER, PHOTOGRAPHER, JURURAWAT. bla bla bla ergghhh! susah nak buat pilihan, yang penting antara 4 pilihan ne ja but skarang ne pon dh t'jebak dalam dunia perakaunan so insya-Allah nk jadi akauntan yg bhagian pngurusan punya, tapi lecture pn best gak! HAHA nampak xa permainan dy kat situ? apa yang penting la ni, Maiya nak fokus betul2x untuk study Maiya nak lupakan pasal SPM dulu dulu tu apa2x pon pekerjaan Maiya xkisah asalkan pekerjaan tu menjamin masa depan Maiya dah cukup memadai,
bagi Maiya n keluarga Maiya :))

STATUS: Maiya sudah SINGLE =.= I still looking for someone, who can fill my life become colourful. . ((':
please, don't be weird or scared if u visit my blog ya? because I like RED n PURPLE! so don't be jeles ok? hehe btw, thanks for be my follower and do visit my blog and do comment on my entry okay? peace.love.harmony. <3

PEACE.LOVE.HARMONY

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...