Friday, January 4, 2013

Selamat Menempuh Dunia Baru

Hye to all my dearest readers! 



Hari ini, 4hb Januari 2013 bersamaan dengan hari Jumaat adalah hari PENTING bagi budak-budak batch 1995. U know why? Sebab pada hari ne semua kawan-kawan Maiya YANG KENA KHIDMAT NEGARA, sudah berangkat ke kem masing-masing yg telah d’tetapkan untuk panggilan pertama. Huhu macam mana la perasaan doranggg erk? Ad yg nak, ada yg xnk. Maiya pon kena gak PLKN tu tapi pnggilan ke-2 atau ke-3. Huhu, perasaan kosong xtw nk kata apa. Tapi Maiya xkesah. ^^ Cuma xsnggup nk tinggalkan BUBUCUK Maiya hehe!

 Actually, kelmarin Maiya rsa mcm sedih la jugk, mmbe-mmbe yg kena PLKN smua pakat curahkan perasaan. Masing2x ngadu xnk p. huhu nnt Maiya pon akan rsa mcm tu jugk la kn? Hhmm, semlm ada la mmbe sorng ne, sedih ja dy. Berat ja rsa nk tinggalkan rumah tu hehe, tapi dy OKAY la sebb dy masih lg dekat daerah semananjung naknak PENANG lg. best la kot! Maiya ne xtw lg mcm mna cerita. .

Harapan n doa Maiya buat semua kwan2x Maiya semoga koranggg semua tabah nak hadapi kehidupan baru, cabaran baru. Semoga koranggg sentiasa sihat2x selalu n happy dekat sana. Don’t worry. Koranggg mesti akan dapat kawan baru n yg paling berharga sekali PENGALAMAN baru. Ye xa? Hehe

To my lovely Amirul Asyraf. Jangan pernah putus asa. Belajar rajin-rajin. Jangan sia-siakan peluang yg ad ni ok? **almaklumlah dapat belajaq kat GIATMARA buat sementara ne. hehe Org sayanggg sngt kat dy. Org sentiasa doakan kejayaan dy. Semoga semua urusan kita, rancangan kita, ALLAH permudahkan. Semoga kita dapat jaga hubungan kita hingga akhir hayat. Before I end my entry for today, I just want to say may all of us can faced the truth of reality, n never to give up. Always to wake up to move forward! We can do that! Bila dah dapat results nnt, dh tw dpt belajaq kat mna, insya-Allah kita pasti dapat jumpa lagi dengan izin-Nya. AMIN! :’) good luck from me!







PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...