Thursday, January 10, 2013

Pending Hang Out Story

Hye to all my dearest readers!

I’m back a new story **kononnya! ^^ about HANG OUT again! Haha last Saturday, 5hb January 2013 Maiya keluaq ngn kawan-kawan p KFC **kau fikir cincai?? Haha kidding2x just want to celebrate birthday this girl that wearing TUDUNG hehe.

yg pakai tudung dewi, n chynn

Alangkah indahny jika Maiya tidak d’serang GASTRIK pada hari tu. Mmg sesangat kritikal TAPI demi KAWAN redahhhhhh ja. Kena plak sebat F&N strawberry rasakan la habuan dy Maiya tmbh la teruk! Air gas la katakan. KFC tu dh mcm rumah Maiya d buatnya. Dengan nak muntahnya peningny lagi sebb tunggu mmbe yg laen smpy dekat 1jam lebih! Erghhhh! Rumah dekat ja tp janji xa ON TIME benggang btol!

Lepas g KFC tu membe-membe yg laen temankan Maiya p beli TEDDY BEAR untuk kawan abng Maiya. Bear tu sesangat la CUTE! Warna FURFLE *purple! Huhu! Harga dy pon CUTE la jugk. Lepas dh beli kmy semua balik kecuali Chynn & Dewi, dorangg g Bandar jalan2x kat sna. Haha best friend la katakan xcukup masa yg ada spend time lg smpy petang. Maiya, Shue, & Fatin balik rumah Maiya n kitaoranggg TIDOQ! Haha sempoi! Rugi sesangat sebb Maiya xboleh nak happy-happy sebb Maiya xsihat ssngt. Hhmmm. .

Yesterday, HANG OUT lagi p BSN ja beli PIN num untuk UPU tu. Ha! Dah beli ka untuk budak2x lepasan SPM tu? Xpa la still ad masa lg lek luuu bak kata hngpa mua kn? Hehe penat sngt semlm ulang-alik ja keja, dh smpy rumah dh nk isi UPU tu dy minx markah kokum plak! Adoi mak ai! Kluaq la balik p sekolah jumpa cikgu yg x d’segani tu lagi! Haha ye xa? Buat muka tebai dh! Dh jumpa dy, dy suh plak leave name, ic num, n phone num. dy sibuk. Kononnya la. **memg pon haha ^^ so td pagi baru cikgu tu sent msg bg markah tu, TAPI continue la hari sabtu baru apply sbb BUSY. Huhu

Maiya rasa tu ja kot yang Maiya nak cqita kat koranggg, kalo ad ap2x lagi akan d’update la as soon as possible! Maklumlah dh xsekolah FREE memanjang baq hng! Haha oke that’s all. Chawwwwwww! :P





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...