Sunday, December 2, 2012

birthday event, FREEDOM, hang out!

Hye to all my dearest readers!
How are you? Did u miss me? Haha! How about ur holidays? It is okay? 
Hhmm Maiya ada bnyak story nak cerita ne!  I’m so happy now! So glad! But in the same time it’s really hurt! U know what? Let’s pay your attention on my story… 

23hb November 2012 
 
As u know on that day was my birthday! walaupon Maiya dah 17 tahun tapi masih gak sambut birthday TAPI dengan kawan2x ja. Tu pon AHLInya xcukup … 
paling best kena TEPUNG on that day! Haha tapi THE DALANG on my birthday pon dapat HABUAN dy gak. Haha dy xkan dapat lepas dr MAIYA & FATIN
**hng dengaq tu SHUE ^^ just tengok la pic ne untuk mnggambarkan suasana masa celebrate birthday Maiya. 

terkono! !

senyumm xperlu kata apa2x

ngeee~

VERY good :p

ambq HNG! balasan~

kihkihkih!

haha!
 itu ja yg sempat di snap! but happy sangt2x! xsngka ni yg pling teruk. LOL =,=

28hb November 2012
HAH! Ne paling best. 1st of all pada hari ne merupakan birthday MY LOVELY BUCUK! 
Haha even Maiya xjadi the first one that wish on his birthday but 
I am still the one that remember and love him! <3 semoga dy pnjg umur n 
murah rezeki selalu! 2nd, pada hari yang sama gak, hari yang paling happening sebb pada tarikh tu la berakhirnya Maiya ngn kawan-kawan BEBAS dari zaman persekolahan
 because SPM is OVER! Yeaahh! I am glad to heard that! 
But, time nak balik tu Maiya xsempat nk join membe2x laen snap2x sebab 
Maiya kena balik. Ad probs sikit L walaupon lepas ne dh xsekolah daa, 
dalam hati Maiya sedih sngat sbb lepas ne semua bawaq haluan masing-masing 
ntah ke mana dah lepas ne. sebak je tengok gmbaq kawan2x yg mcm2x karenah! 
As conclusion, Maiya hanya mmpu mendoakan kebahagian doranggg 
semoga doranggg sihat2x selalu d samping orang tersayanggg. Maiya akan selalu ingat kenangan-kenangan Maiya b’sama dorang semua! :’) 

30hb November 2012 

lepas ja membe hbes paper time 29hb ary tu, trus plan nk hng out ngn kwn2x wat 
terakhir! best sngt! tp . . kami kkurangan sorang lagi kawan. .
dy terpaksa balik kmpung hari tu gk. huh! koranggg tngk la gmbq kt bwah ne ok?
tu ja yang mampu Maiya cqita kat hngpa smua! haha

wiwi.cira.chynn

pelawat datang ^^

YOYO ja hehe

fatin n chynn

dewi n fatin

me n shue (calculate!! haha)

weeeeeee!

huahuahua!
actuallu t'lalu bnyk sngt gmbq so, ini ja yg termampu untuk d'kongsi. .
before Maiya akhiri entry kali ne, Maiya harap koranggg enjoy cuti korang kali ne oke??
n buat kawan2x Maiya hope hngpa smua xlupa kat Maiya oke?
always MISS YOU syngggg **huby jngn mrh tw** ^^ hehe
oke tata, titi, tutu :)


PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...