Monday, December 31, 2012

Happy New Year! 2013

Hye to all my dearest readers!


 Ha! Straight to the point! Hehe tak mau pokpek pokpek~ ngee~ memandangkan malam ne malam tahun baru so Maiya dengan berbesar hati mewakili diri Maiya mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU untuk koranggg semua! HAHAHA **ingat kn mende la erk? Just nk wish happy new year ja ish3x. .

Okay dah masuk tahun baru ne MESTI a.k.a WAJIB tanya erk, AZAM BARU apa? Ha! Engkoranggg semua apa la azam untuk tahun baru ni? Ooo paham2x. . **buat2x paham sat hehehe BUT for whom that will faced BIG or SMALL war I know what is your new years’s resolutions! Hehe first of all, dh semestinya azam korang ialah AKAN BUAT YANG TERBAIK UNTUK UPSR, PMR, SPM and also for those that will sitting in STPM. Am I right? Hehe jangan nak membonggak yo? Eden dh paham daa apa azam korangg sebb pernah mengalami situasi macam tu, ye xa?

Haha Haha ha?! What is my new year’s resolution?! Would you like to know about my resolutions? As usually people always said that they want to be a successful person right? But who does not want to be the kind of that people? Of course we want to be so. Me too! Hehe others, Maiya nak make sure azam yg tahun lepas yg tak tercapai tu Maiya usahakan pada tahun ne. Memandangkan Maiya dah habis sekolah so banyak sngat tanggungjawab Maiya lepas ne nak menghadapi dunia luar yg lebih pesat berbanding di alam persekolahan, ye xa? Haha!

Asyik cqita pasal azam baru ja, xbest la kn? Asyik2x tanya azam cuba la tnya soalan laen. .hehe. . hhmm, TAHUN ne blog Maiya dh berubah warna, last year warna merah kan? Tahun ne dy warna PURPLE! Hehe why? Sbb dy pon ada azam gak nk ubah diri dy. Hehe! Ha! Actually Maiya baru ja habes tolong membe Maiya sorang ne SHUE siapakn and edit-kan blog dy. Buatkan dy header baru. Almost 6 design I have made but only 2 or 3 was GOOD! Penat tux a la penat tapi kalo dah minat bnda2x mcm tu NO PROBLEMS BILANG! Haha ye xa? Before I ending my entry, I have some advice that I would like to shared. .

p/s: dah masuk tahun baru ne jga diri ya? bg students tu belajar elok2x jangan sia2x kn peluang koranggg untuk belajar, jangan jadi mcm mak ayah kita yg dulu susah xbly blajaq. oke? jngan hampa kan dorangg Maiya sentiasa doakan kejayaan korangg semua semoga tahun baru ne Allah permudahkan lagi urusan kita kat muka bumi ne ok? ^^ that's all! :*






PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...