Thursday, July 5, 2012

in memories!

hye to all my dearest readers. .
how are? ehh! blog Maiya dh b'lalat! lama x-hupdate kn? maklum la bust3x. . huhu
actually Maiya sedih ssngt karang ni, Maiya xmau cerita pnjg2x. .
Maiya nak tnya koranggg semua, apa perasaan korang bila. .
someone yg pnah ada dlam hati koranggg dh ad GF/BF baru? ya ALLAH it is hard to believe?
hard to accept right? same like me! i don't kno how i don't know why but when i know about the news,
i'm so upset, so saddd! only ALLAH know. .
sbnaqnya bbrpa hari sblum Maiya tw dy dh ad GF baru Maiya asyik t'ingat ja kat dy. .
hidup mcm xtenteram. . ntahh knp ttba hati dy berubh ngn bgtu cpt. .
lpas ja Maiya jumpa ngn dy last year 14hb Dis 2011, dy truih xcntct Maiya, ignoring me!
ya i know, Maiya xbly trus bhrap ngn dy. .
Maiya xbly pksa dy terima Maiya n mncintai Maiya sprti yg dy pnah cakap. .
like my cousin always said, kalo someone to dh xnk kt kita wt apa nk tkjaq2x kn?
kalo btul someone tu serius ngn kta mest dy akan cr kta walau ssusah mana pon yg akan d'laluinya. .
Maiya suka ka Maiya xsuka ka tu dh jadi pilihan hidup dy. .
Maiya hormat ngn kputusan dy even my heart was broken again. . )):
sedih la jugk bila mmbe2x asyik sembang pasal BF masing2x.bahagia sngt2x. .
but Maiya apa yg Maiya ad? hmm,. . slagi Maiya mmpu b'sabar Maiya b'sabar k?
 insya-Allah suatu hari nnt kbahagian Maiya akan dtng. .
ini semua dugaan ALLAH yg harus Maiya tempuh meskipun sngt mnykitkn. .
Maiya hnya mmpu mndoakan kebahagian lelaki tu bersama cinta nya. .
inysa-Allah smpy ke anak cucu, jika bnar itu kbhagian untuk hdup dy Maiya sntsa hppy. .
sbb ada someone yg snggup n boleh jga dy lebh baek dr Maiya. .

in memories ):
that's all. hnya ni yg mmpu Maiya cerita sbelum bnjir ((':
bye good night ^^





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...