Friday, June 8, 2012

buat header tp xPRO ~

hye to all my dearest readers! 
hari nak story apa pon xtw, coz Maiya nga sedih. . why? wait ar nant Maiya crita kat koranggg k?
oke, good-good. . haha btw, td Maiya buat kn satu lagi header kat kawan Maiya. .
kawan ny mana? haha macam besa la kawan baek, kawan karib n sgala bagai Maiya. .
sapa lagi kalau bukan IEKA , actually Maiya ne xla Pro mcm koranggg yg tereeee wat header,
yg cun melecun, yg pergghhhh! cantik. .
Maiya wat besa-besa ja, bedasarkan apa yang kawan-kawan Maiya nak. .
for me, xcantik, tp doranggg suka, so suka la jugk hehehe ^^ 
ummm, nak tengokk err? ha! japp ehh. .

oh no!! my lady bird! hehe
ha! tengok dahh an? tu la header yg Maiya wat kn dy tadi. . she like so i don't mind la! haha

eehh2x! gambaq shue la! haha
ha! ne header kedua yang Maiya bwatkn. ne header SHUE ( budak biru! ) haha
she like blue colour, while ieka like purple. .
so, header dioranggg penuh la ngn kaler masing-masing. . even dh tngh pning mcm mna nak match kn. .
last2x dapat siapkan gak. n dioranggg pon suka. . kalo xsuka mau kna sekeh! hehe
*just kidding! haha (Y) ! tapi Maiya xla sehebat koranggg meng-edit itu ini. .
hanya ini yang termampu! hehehe 

btw, 2hari ja lagi nak sekolah, huuaaaa! xmau sekolah! huhu. .
penahh tw sekali tu m'nagehhh kat oranggg tu kata "xnak p sekolah" haha maluny nagehh kat dy. .
tp karanggg ne nagehhh sebab dy )): hmm
rsa-rsa macam xsabar gak nak p skolah ne, haha sebab apa? **bohong la kalo nk belajaq! haha
1st of all, ofcoz la nk jumpaaa membe. . 2nd nk sambung buang tebiat kat skolah. .

last year pic! hehe
yg duk tidoq kat tingkapp sana tu, yg ad arrow tu, Maiya la tu. . haha tu la tabiat classmate Maiya. .
tahun ne dugaan sngt2x la mengancam. . tambah2x dh pindah blok baru kn. .
memang best ja tdoq, . sejukkk ja! haha *ingat la hng tu nk SPM*
insya-Allah bukak sekolah ne xkann ada lagi tidoq2x dalam kelass ne. . pomise! hehe
btoi la, bukak sekolah ni Maiya nak fokus SPM. .
hmmm,. . bapa bulan ja lagi nk SPM. . hadoi! ne la lemahh segala-galany ni! erghhh!

btw, tu ja kot yg Maiya nk mory-mory ngn koranggg semua. .
tunggu la entry seterusnya k? good nite all! 



PEACE.LOVE.HARMONY

2 comments:

shuehada said...

Eh eh , my name di-tag lagi lah . Haha :PP

maiya said...

kau ada? xdaq kn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...