Tuesday, June 5, 2012

hang out n test JPJ

hye to all my dearest readers. .
what u doing now? yay! today, Maiya nak shared something ngn koranggg semua berita baek. .
haha berita baek? apa erkk? ok nk crita la ni tp postpone dulu la k?
nak story sal hang-hang out-out dulu dengan sahabat tercinta Maiya hari isnin baru-baru ni. .
oke, kitoranggg hang ne pon sebb kawan Maiya yang IEKA tu dah balik sandakan. .
tapi kejappp je la cuti pastu sabtu ni dy balik Perak dh. . huurmmmm )): i will missing u girl!
kami mmg plan nk hang out sesama tp xtw bilaa masa yang tepat. .
so isnin tu merupakan hari yg tepat la tuk kamy kuaq sma2x. .
gpun kmy kuaq sebab buah hati c IEKA ne ad post gift kat dy, (dy bgi teddy bear bsaq!)
huhu, kmy p la ABX dulu then baru p mc'donald. . haha naek bas mini plak tu. .
sbanq ny dh dkat 6 taon ne xpnah skali pon naek bas mini tu tp smata2x hang out,
sanggup aq redaahhh! haha nak naek moto pon bly gak tp Maiya ngn Shue ja baru ada L. . haha
xkan nk redahhh gk. . cari na'aih ada la. . bnyak story sbanaqny, tp ni yg mmpu d'storykn!
haha, ohya! jom kita tngk gmbaq sma-sma nk? xnk xpa xpksa pon. . haha

ne group meqahhh! hehe
ne plak group purpleee! hehe
me n ieka ((:
me n mimie. . *abaikan muka buruk ktaorangggg* ((:
kononnya candid la sangatt! haha
ice cream timee!
shhhhhhh! haha neglect the background ok>? haha
ha! tu je la gambaq yg oke yg Maiya nk share. . kitaoranggg xa la sehebat koranggg semua. .
sehebat apa?? hehe sehebat b'gambar macam koranggg la. .
kami ne simple2x saja. .
dapat hang sama-sama ne pon dh cukup happy bagi kami? ye xa membe?
haa, klo ko jwb xa aq p sekehh pala bwu tw! hehe
 end story about hang out ne ok?

pasal berita baek? ok, tadi Maiya test JPJ ngn budak ne Shue haha (sorry d tag lg!)
1st tu mmg ketaq gilaa! muka masing2x muka ketaqq smua yg test JPJ hari ni semua ny takut. .
macam budak yg tengah taip ne la.! haha, dengan lafaz bismillah, n d'sudahi alhmdulilah. .
akhirnya Maiya lulus dengan jaya ny! haha (apa la hng ne Maiya!) ^^
Maiya amik lesen motor k? bukan kereta. . umur xcukup lagi nk amik kereta. .
bak kata abang td tu, "BUDAK-BUDAK MASIH!" haha. .
lesen kereta belakang story la, pas ni fokus tuk SPM ja xyh pk bnda laen!
ok, mmandangkan kaki dh kebasss, nk tdoq dulu la? letih bangettt!
*apa kaitan ngan kaki? nga dok b'sila ne mmg la kebaih! haha*
ha! nant Maiya blogging lg k? tunggu la entry seterusnya tw? ok bye all~


 


PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...