Friday, May 18, 2012

tolong jaga dia sebaik-baiknya!

hye to all my dearest readers. .
how are you today? good? not good? whatever la k? huahuahua. . sama la ngn mood Maiya. .
yg xseberapa oke ne. . actually ada dua benda Maiya nak share ngn korang semua. .

firstly about my friend. my best friend, dalam seminggu ne Maiya xbly nk tngk muka dy. .
for me mcm ad something yg dy cuba rahsiakan dari Maiya. n dalam seminggu tu jugk. .
Maiya wat keja gila semata-mata nk korek rahsia SI MEMBE Maiya sorang ne. .
nampakny apa yg Maiya siasat xsia2x. . perangai dy dh bnyak berubah. . dy dh xmcm dulu. .
seriously, hari-hari Maiya sakit aty ngn perangai dy, tp Maiya xsnggup nk BENCI dy. .
sbb dy kawan Maiya kawan baik Maiya. memg Maiya sabar ngn semua perangai dy,
tp smpy bila Maiya nk bsabaq n nk mengalah ngn dy. .
dh terbukti kan kalo CINTA tu lebih bermakna dari PERSAHABATAN buat orang yg
sedang KEMARUK CINTA ! too many changes! smpykn dalam kepala Maiya ne,
Maiya terfikir jugk nk putus kawan dengan dy dari Maiya terus xbly tngk muka dy. .
tp Maiya bukan jenis macam tu, even dy dh bnyk kali sakitkan hati Maiya sampy xsdaq. .
Maiya xpernah sekali pon terNIAT nk balas n sakitkan hati dy. .
tapi balasanny iNi yg dy bagi kat Maiya maybe bg dy BOYFRIEND dy adalah sgala2x ny bg dy. .
apa Maiya bly bwat? pas ne Maiya xkan care lagi sal hidup dy, coz tu yg dy pilih. .
itu haluan hidup dy, Maiya xbly halang. . Maiya harap sngt2x BF dy tu jujur n ikhlas 
seperti mana yg Maiya tau. . kalo lelaki tu sebaliknya, Maiya b'doa spya dy dapat balasan,
yg setimpal dngan apa yg dy dah wat ngn kawan dy, . .

second, is about someone that i really love. so far kami xdaq ap2x probs. .
tapi ntah la knp dengan sekelip mata ja we are over! Maiya xtw knp dy tba2x marah Maiya. 
dy ad probs? xmungkin dy ad probs sbb Maiya tw dy mcm mna. .
ntah la, semua ne dh d'rancang oleh ALLAH apa yg Maiya taw Maiya sentiasa sabar,
dengan segala ujian-Nya. dalam doa Maiya, Maiya sentiasa nk ALLAH sentiasa lindungi dy,
beri dy kekuatan, dan Maiya selalu berdoa supaya dy jumpa perempuan yg. .
lebih baek untuk sentiasa ada d sisi dy. .

huuu. . hati sudah hancur ma! wa manyak sakit. . ! 
Maiya out dulu la k? kalau ad new story Maiya blogging lagi k? thanks for support me. .
bye ((':





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...