Friday, May 25, 2012

sorry, this is a pending story ngee~

hye to all my dearest readers !
how are you?? hehe miss me?? i miss you to. . * perasan sat na *
hehe sorry sebab Maiya lama xon9. . on9 tu on9 jugk tapi xlama coz tenet punya pasal la. .
hehe, actually Maiya busy sesngat menyiapkan KILLER FOLIO bak kata SHUE kawan Maiya. .
btw, Maiya ada pending story yg xsempat Maiya nak shared ngn korang. .
so hari ne Maiya berpeluang sngat nak story ngn hangpa semua ok?
so, hangpa baca je la k? * pasai pa dok pekat utara ne * 
oke jom kita baca sama-sama nak xa, nak xa? haha ok yukkkk. .

19 MAY 2012  

oke pada 19 may lepas Maiya ada aktiviti merentas desa dekat sekolah. .
atau sekolah Maiya panggil larian hijau. . tem lari tu semua kena pakai bju or something. .
kaler HIJAU memg nampak cantik, sebab apa?
sebab baju sukan sekolah Maiya tahun ne cikgu wat khas kaler hijau,
untuk merentas desa, macam besa la kn lepas habiss ja lari ada la ucapan then bg2x hadiah. .
ada yg dapat basikal sebab kutipan paling tinggi. .! huahuahua. .
yang xbly blah basikal tu kaler MERAHHHH! tegugat iman sia tinguk tu basikal! haha
lepas ja dah habiss semuanya, apa lagi blah la balik rumah, ingat nk p m'lencong tmpat laen,
tapi xjadi la malas plak, huahuahua. .

after larian hijau, HIJAU xa? semua hijau huahua. .

 20 MAY 2012

oke 20 may plak adalah hari yang sangat bermakna bagi Maiya. .
sebab pada hari tu adalah birthday MAMA sy. haha actually Maiya xsempat nak belikan,
something untuk dy, tp apa yang Maiya mampu bagi just DOA untuk dy. .
tapi sebenaqnya Maiya ada ajak dy p kedai CUP CAKE CHEESE ne, 
Maiya belikan tu Mak Maiya. . sedapppp gila smpai ketaggih nak makan lagi. .
korang nak rasa jugk ka? boleh ja xsalah pon. . nnt sok p cari kedai CHEESE cake ok?
huahuahua. . hehe, btol la kn, xkn Maiya nk suruh korang mai sabah plak. .
macam kat semenanjung xdaq, kn? hehe

perghh! cheese dy melimpah2x tw. .
haa. . tu jela yg Maiya mampu belikan tuk Mak Maiya. . apa2x pon Maiya ikhlas. .
n Maiya sentiasa doakan dy dipanjangkan umur n sentiasa murah rezeki. .

oke Maiya sambung ya, pada hari bila tah Maiya lupa hehe,
tapi Maiya tw Maiya hang out ngn Shue kawan Maiya lepas balik dari Latihan memandu,
tapi motor ja k? hehe, ok ary tu Maiya just shared something ngn dy,
yg dy baru tahu sal Maiya. benda apa tuh?? haa nant Maiya crita ngn korang plak ya??
ok, apa kmy wat just lepak2x kat tasik smbil buat pandai je. .
ingat nak jogg n maen tennis petang tu tp Shue plak sakit kaki apa bly wat,. .
kami jalan je la n Maiya maen tennis jap. .
lawak gila tngok orng baru belajar maen tennis mcm SSHUEEE! haha 
* oh shue sory la na, huahuahua xbly blah bila ingat balik *

maiya 
shue
me n shue
tidakkk! hahaa
my shoes nike & shue's shoes white. cute!
 haa! ne jela yang Maiya dapat shared dengan korang semua, hope korang enjoy ok??
btw, thanks to semua kawan-kawan Maiya especially to SHUE, IEKA, MIMIE n CHYNN,
because always stay by my side to faced probs n tteeett! ^^ iloveyou all. .

good bye n good night ((:





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...