Sunday, May 6, 2012

seminar skor A + membe yang tteeett + bisnes = ke-busy-an

hye to all my dearest readers! OMG! Maiya rindu ngn korang semua. .
lama Maiya xhupdate blog kn? besa la BUSY kn? huahuahua. .
xdaq la sebenarnya, 28hb April ary tu Maiya ada seminar tuk students SPM & PMR. .
rsanya mest korang taw kot SEMINAR SKOR A yg boleh dikatakan dh popular kat KL. .
seminar tu d'hadiri oleh 4 orang cikgu dari KL iaitu :
  • Mr. Shiva - sejarah
  • Mr. A. Jiva - english
  •  En. Ahmad Shukri Kassim - bahasa melayu 
  • Mr. Sathiya - mathematics
alhamdulillah apa yang diorang cuba sampaikan Maiya faham. .
n Maiya dh mula bersemangat untuk buahkan hasil kejayaan Maiya yang paling cemerlang. .
insya-Allah Maiya akan try usaha banyak2x n buat yg terbaek tuk masa depan Maiya. .
actually banyak masalah Maiya dapat tapi malas la Maiya nak ingat-ingat. .
tapi apa yang Maiya nak cakap, BEST FRIEND Maiya sendiri sanggup tipu Maiya. .
Maiya btul-betul xsangka dy dah mula nak sakitkan hati Maiya, sedangkan . . .
hhmmm, bagi dy KEBAHAGIAAN adalah segala-galany buat diri dy. .
kalo dy rasa itu yang terbaek untuk diri dy sampai sanggup wat kawan macam ne. .
TOLONG JANGAN PERNAH ANGGAP MAIYA KAWAN DY LAGI. .
)): erghhhh! pecah kepala otak aih! malaih aq nk ingat ngn hang la! 

ok stop! citer benda laen. nak tau xa Maiya dh ad bisnes hehe, bisnes kecik2x ja pun. .
hehe nak tengok? jom-jom. .




front view



back view
front view (2)
back view (2) oppss! senget plak. .
haa! nampak kn? look simple n easy right? but tangan Maiya sakit. .
bagi Maiya ramai ag yg pandai wat bnda ne n much better than me, tapi dorng nk Maiya gk,
buatkan so Maiya wat je la sekaligus dpat gak upah. hehe
for me ap yg Maiya wat xcntik kot hope diorang suka la ngn apa Maiya wat. .
sbb Maiya busy wat bnda ne gak la Maiya xterhupdate blog Maiya. . ngeee ^^
lagi pon korang tw kn Maiya ngah exam kunk ne, esok last exam. . PHYSICS! hehe i like!
i will try to improve my marks better than before. that's my promise. .
ok? k, t Maiya HUPDATE lagi tw? nak out dulu. .
tunggu next entry k? k bye, sayang korang semua la salammmmm (:





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...