Friday, March 30, 2012

last camping sudaa

hye to all my readers!
wwaahhh! setelah sekian lama mnyepi kini siaa kembali haha. .
tw xa maiya p mna? hehe xtw kn nk cita arr ne. .

sbenarnya hari jumaat lepas maiya ada camping. .
 means ad perkhemahan unit beruniform kat sekolah maiya. .
dari hari jumaat smpy la ary ahad. .
walaupon hanya 3 hari sadja tp memberi penangan yg terbaekk bakhang! 
nk tw ap story dy yg TERBAEK sngt tu? hehe jom. .

HARI JUMAAT 23 MARCH 2012

jumaat tu hari mndaftar so maiya dtng jam 0200 petang. .
pastu tnggu smpy budak sesi ptng habeh skolah. .
dekat mghrib tu baru la kelam kabut nk pacak khemah dkt tar plak tu. .
pastu khemah tu 1 orng 1 khemah. .
khemah PLKN punya. . heerr! xbest kot tem tu semua muka sedih. .
sbb ap yg kami rancang xmenjadi haha. .
then malam tu kami ad ice breaking ngn kembara malam. .
pergghhh! best gilaa! haha sakit habeh satu badan. .
 spatutny kami kena tidur jam 2400 memandangkan cuaca xizinkan 
kami tdur awal jam 11 lebih mcm tu sebb hujan lebat sngt!
hhmmm )): xdpt tdur dalam khemah. .
so nk xnk trpaksa la tidur dalam kelas, dpt tingkt 2 plak tu pergghh!
 maiya ne budak PPIM hehe so kelas maiya bgabung ngn,
budak PANDU PUTERI. hehe ayuuu! haha



* macam sudah itu magsa banjir haha*

tu la dy dh bukn mcm puteri islam dh, hehe. .
majoriti budak2x yg masuk PPIM ne semuany hahaha nauzubillah. .
tapi depa baek, same like me, haha!

HARI SABTU 24 MARCH 2012

oke next day tu pagi2x lg kami ad senamrobik mean lepas solat subuh la kn, hehe
then breakfast pastu kami ad aktiviti. .
dalam bnyk2x aktiviti yg maiya buat aktiviti ne paling best! huhu. .
aktiviti ne ialah CABARAN MUHIBBAH mmg mncabar kot, hehe
yg best ny bguling2x kt air lumpuq! hehe. .
mcm PLKN sudan semua peserta2x pkhemahan ne. .
hbiss baju kotor, bau lg tppppppppp bestt! hahaha xbly lupa,
setiap stesen tu kmi kna ckp " I LOVE FACI " hehe
faci tu abng2x n kakak2x yg mnjaga kmi spnjg phemahan tu. .

 * pengakap lepas cabaran muhibbah *

ne la dy cabaran muhibbah, blumpuk hbehh! tp best. .

ptng skit kmi ad SUKANEKA. ada la dlm 2,3 acara maiya ikut. .
sukan dy semua best2x mcm budak skolah rendah pnya. .

then malam tu ad malam kebudayaan, kmi PPIM cipta lagu khas buat. .
CIKGU a.k.a TUAN, KAWAN n FACI. .
semua peserta trharu dngq lagu kami, then yg best kmy dapt. .
tepuk2x synggg dr PENGAKAP waahhh! yg btuahnya PPIM ja dorng bg
tepuk-tepuk saynggggg! heheh.

pas mlm kebudayaan tu kmi apa lgi tidoqqqqq la pnat gila. .
malam tu bwu dapat rsa tdoq dlam khemah PLKN kmy tu,! hahaha

* before sleep gambal2x dulu *

 * tepuk tepuk cumill. . uummmmm *

* ne la khemah PLKN tu *


* snappp! org2x kpenatan sudaa *

haha jahat kn maiya? sbnaqnya maiya ngn mmbe maiya xbly tdoq
so, bwat la keja gila sat! haha skali jam 1 tu. .
ribut kuat, so mcm sudah eto pelarian naek kelas plak. .
semua dok ngntuk xdaq dah susun meja, tdoq ja kat ats meja. .
kantoi! coz muka2x pnah tdoq dlm ke;as bly tdoq ats meja! hahaha. .
dh ppenat xkira pa dh jnji tdoq. .

HARI AHAD 25 MARCH 2012

oke ary ahad tu hari last skolah sudah, mcm besa la every morning..
ada senamrobik so jom la tngk apa kmy bwat tem snmrobik. .
opps! pause music dulu k? hehe 


* video ne just focus kt pngakap ngn polis *


* dorng ne mnari maen bantai ja pastu berntp ngn polis *

ha! tu la kmi buat kalo senmrobik pg tu, POCO2x haha. .
tp ad lg bessttt! mcm2x buat pagi tu. .

pastu dlm pukul 10 pg tu kmi ready la coz nk bkawat dh. .



* ter-slek plak kadet polis, hehe yg pmpuan tu penghulu kami *

* tem majlis pnutupan sdahh ne *

ap yg maiya lalui masa camp tu trsngt2x la best!
antra camp yg paling best yg pnah maiya ikut n ne la last camp sdah. .
pas ne maiya dh xskolah so xbly nk rsa smua ne. .
maiya harap sngt2x taon2x yg akan dtng junior2x maiya ne,
bly mngharumkn nma PPIM slalu ja nk pndng rendah kt kami kn?
taon depn xdaq dh akak2x SPORTING korng ne ha, 
so, whatever u do please never give up ok?
i always support u all! 

IN MEMORY :')   





PEACE.LOVE.HARMONY

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...